Bilant la finalul primei sesiuni de workshopuri BursaTransport 2016

Informari |  28-Nov-2016

Cu deosebita satisfactie anuntam incheierea primei sesiuni de workshopuri organizate in 2016 de catre BursaTransport.

 

Inceputa la Oradea in data de 3 noiembrie, sesiunea  a continuat cu intalnirea de la Timisoara in 23 noiembrie si s-a incheiat cu cea de la Pitesti in 25 noiembrie, urmand ca, gratie feedback-ului pozitiv avut din partea Dumneavoastra, sa ajungem anul viitor si in centrul si estul tarii.

 

Pe langa ocazia placuta de a ne intalni fata in fata pentru prima oara, workshopurile au avut ca scop, in special:

- prezentarea in detaliu a unor instrumente de lucru pe BursaTransport, mai putin exploatate de catre utilizatorii Bursei, o resursa importanta pentru eficientizarea lucrului pe BursaTransport

- oferirea de solutii privind acoperirea riscului de distrugere sau furt de marfa sau a riscului de neincasarea a facturilor pentru serviciile de transport prestate (prezentate de invitati din partea CMC Grup -broker de asigurari)

- prezentarea detaliata a rapoartelor de companie RISCO - instrument important in evaluarea solvabilitatii companiilor (invitat Dl. Dragos Cabat – Managing Partner RisCo).

- dezbateri pe baza temelor propuse de Dumneavoastra - punct de plecare in implementarea unor noi instrumente de lucru pe Bursa

 

Cele trei evenimente au adus impreuna la intalnirile cu Administratia BursaTransport un numar de circa 250 de participanti, carora le multumim pentru disponibilitate, cat si pentru sugestiile oferite, multe dintre ele posibil a fi implementate deja in 2017.

 

Speram ca anul viitor sa putem sustine workshopuri in cat mai multe orase din tara, acest gen de demersuri putand deveni o constanta in relatia cu Dumneavoastra.

 

Va multumim.

 

Administratia BursaTransport

Bilant la finalul primei sesiuni de workshopuri BursaTransport 2016
Formular asistenta