25 Aprilie 2001

Informari |  25-Apr-2013

Va facem cunoscuta bucuria si un oarecare sentiment de mandrie cu care astazi aniversam 12 ani de prezenta pe Internet cu BursaTransport.

 

Aplicatia a fost proiectata si realizata in doi oameni, de mine si de colegul meu Emanuel Nicolae Posescu, cu care lucrez impreuna de peste 15 ani. Ne-a animat pasiunea pentru un proiect in care am crezut atunci cind l-am conceput si apoi, de-a lungul celor 12 ani, pasiunea de a-l tine la cea mai mare valoare pe care am putut-o da produsului in favoarea clientilor nostri. Nu ne-a fost si continua sa nu ne fie nimic indiferent in legatura cu platforma. Incercam sa fim prompti in remedieri, dezvoltari, optimizari. Eu ma straduiesc sa fiu cat mai aproape de toti cei ce ni se adreseaza cu sugestii sau nemultumiri.

 

Din punctul meu de vedere, as putea spune ca BursaTransport este un proiect de o viata. Nu stiu ce o sa-mi aduca viitorul. Stiu insa ca totul s-a legat pina in prezent de la sine si in mod minunat: anii de analiza si programare de dinainte de ’89, anii de initative private de dupa, transportul si expeditia timp de 15 ani in care am invatat meseria de expeditor si transportator, si toate impreuna, m-au dus la BursaTransport.

 

BursaTransport este pentru noi mai mult decat o ocupatie, o afacere, sau un serviciu. De aceea suntem (eu indraznesc sa spun pentru mine cel putin) fericiti ca produsul creat de noi este folositor zi de zi atator mii de utilizatori.

 

Va multumim pentru ca ne oferiti confirmarea reusitei proiectului nostru, de 12 ani zi de zi la dispozitia dumneavoastra.

 

 

Ing.Dan Cotenescu in numele Administratiei BursaTransport

 

 

1

 

Coverpage-ul la lansarea aplicatiei la 25 Aprilie 2001.

25 Aprilie 2001
Formular asistenta