2% - Daruieste Viata

General |  25-Apr-2013

Putem lua bani de la buget! Pare imposibil, dar este adevarat.

 

Cum putem face asta? Foarte simplu: completand doar cu datele personale si semnatura,  formularul 230 pentru persoanele cu venituri din salarii (descarcati aici) sau formularul 200 pentru persoanele cu venituri din mai multe surse (descarcati aici), dupa caz,  si trimitandu-l cu posta sau  depunandu-l personal la Administratia Financiara de care apartinem, pana pe 25 mai 2013 (adrese aici).

 

 

De ce am face acest lucru ?

1. Pentru ca e simplu si la indemana oricarei persoane care a platit anul trecut impozit pe venit.

2. Pentru ca sumele ce se pot aduna din aceasta facilitate sunt importante (40 milioane eur daca toti romanii ar complete formularele)  si cu ele multe probleme din domeniul sanatatii s-ar putea rezolva.

3. Pentru putem directiona o parte din impozitele platite de noi, catre un proiect serios si transparent, ale carui rezultate le putem urmari in timp. Facem o investite pe care o masuram apoi in vieti salvate.

 

Transportatorii romani sunt oameni solidari, care in campaniile noasre umanitare au fost printre cei mai importanti sustinatori. Cu ajutorul lor si al altora, am adunat pana acum aproximativ 3.000.000 eur, bani pe care i-am investit in sectiile de oncologie si oncopediatrie din spitalele de stat.

http://www.mediakompass.ro/TV/16.04.13/movies/10.wmv

http://www.digi24.ro/stire/O-noua-sansa-pentru-copiii-bolnavi-de-cancer_62908

 

Ajutati-ne sa-i ajutam in continuare pe bolnavii de cancer si  sa dotam spitalele din Romania cu aparate de radioterapie, esentiale in tratarea cancerului. Dureaza mai putin de 1 minut sa completati formularul, dar poate avea valoarea unei Vieti! Detalii gasiti pe site-ul www.daruiesteviata.ro

 

 

Oana GHEORGHIU

+40 724 047 396

oana@daruiesteviata.ro

www.daruiesteviata.ro

facebook.com/daruiesteviata.ro

2% - Daruieste Viata
Formular asistenta