BursaTransport

Statistici BursaTransport

46.783 marfuri disponibile
2.567 camioane disponibile
59.086 marfuri in ultimele 24h
1.279 camioane in ultimele 24h
143 utilizatori online
21.759 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

04-09-2013

Abuzuri in utilizarea BurseiTransport

Constatam o crestere dezamagitoare a numarului de anunturi dublate, triplate, multiplicate. Adica marfuri si camioane inexistente. Postatorii justifica publicarea multipla prin presiuni care le exercita propria activitate si prin urgenta pe care o au in a rezolva marfa sau camionul.

 

Consultantii in schimb sunt perdantii in aceasta situatie. Pentru ca exista pagini intregi de camioane “disponibile” pe care daca privesti atent gasesti aceiasi unitate de transport publicata in nestire in mod repetat. La fel si la marfuri.

 

Acest fenomen al publicarii multiple loveste in calitatea produsului BursaTransport cat si in confortul consultantilor.

 

Asa ca, pe scurt, anuntam pe toti cei ce folosesc aceasta metoda ca din acest moment vom vana aceste anunturi multiple si vom aplica regulamentul astfel:

 

- La prima marfa/camion multiplu publicat, suspendarea utilizatorului pe o saptamana, si, mai ales, marcarea suspendarii in fisa companiei
- La a doua abatere, retragerea calitatii de membru pentru intreaga companie

 

Facem apel la toti cei ce sunt deranjati de acest fenomen sa sustina campania noastra prin trimiterea de atentionare pe mail la adresa office@bursatransport.com atunci cind intalnesc aceasta situatie.

 

Multumim anticipat.

 

Ing.Dan Cotenescu

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.