Aniversare BursaTransport

General |  25-Apr-2011

Astazi se implinesc 10 ani de la lansarea aplicatiei. A fost un proiect care la vremea aceea, bazandu-se pe serviciul Internet in scop de business, era in Romania un vis frumos. Cu pasiune si perseverenta, si nu cu ochii pe buzunar, am dezvoltat si consolidat acest serviciu. Care, putem spune in acest moment aniversar, este cea mai populara bursa electronica de transport din Romania la ora actuala.

 

Ne bucuram ca am ajuns aici si privim cu incredere spre viitor. Va multumim tuturor celor ce ne-ati dat sugestii de-a lungul anilor cu privire la valentele serviciului. Ii incredintam pe toti cei care s-au aratat nemultumiti ca niciodata nu am fost indiferenti la nici un mesaj primit, si daca nu am reusit sa va multumim, ne pasa de acest lucru si regretam.

 

Va dorim, dumneavoastra, utilizatorilor nostri, astazi, la propria noastra aniversare de 10 ani de existenta, ca propriile dumneavoastra afaceri sa prospere pe durate si mai mari, si daca se va dovedi utila, BursaTransport sa fie in continuare cu dumneavoastra.

 

Va multumim ca ne-ati dat sansa sa dezvoltam un serviciu util afacerii dumneavoastra.

 

ing.Dan Cotenescu,

in numele Administratiei BursaTransport

Aniversare BursaTransport
Formular asistenta