Birourile dumneavoastra sunt asociate cu harta

Utilizare |  13-May-2014

Dupa cum poate ati bagat de seama, in LISTA MEMBRILOR, in cele 3 pagini de cautare generala, cautare tipuri camioane si cautare depozite, interogarile bazei de date erau disponibile doar la nivel de judet. In 123cargo (varianta internationala a BurseiTransport) – mai rau, doar la nivel de tara.

Deoarece lista membrilor este un director online al firmelor de transport am perfectionat modul de interogare astfel incat se pot executa cautari la nivelul de 20 – 30 respectiv 50 de kilometri in jurul punctului mentionat in cautare.

Acelasi mecanism ca la cautarea de marfa sau de camioane.

Va invitam sa profitati de aceasta imbunatatire si sa va manifestati cat mai complet flota de masini a companiei dumneavoastra precum si eventualele capacitati de depozitare. Mai ales depozitele de tranzit necesare in distributia capilara a grupajelor. Este in avantajul dumneavoastra si al posibililor dumneavoastra parteneri.

Am introdus de asemenea si un filtru de companii active. Stiut fiind ca acele companii ce au produs incidente de plata sau au fraudat, raman postate in lista membrilor spre atentionarea operatorilor de transport.

Va rugam ca in cazul in care constatati anomalii, sa ne trimiteti un foarte scurt mesaj la adresa de mail office@bursatransport.com pentru a ne da posibilitatea remedierii sale.

Adm.BursaTransport

Birourile dumneavoastra sunt asociate cu harta
Formular asistenta