Blacklist – noul serviciu de personalizare a cautarilor

Utilizare |  07-Dec-2020

 

Suprapostarea - publicarea multipla a aceleiasi partide de marfa de transportat  in variante asemanatoare – este un fenomen care a luat amploare in ultima perioada, iar BursaTransport incearca sa descurajeze acest fenomen. Prin regulamentul Bursei, suprapostarile de marfa sau camioane spot sunt refuzate la nivel de companie  cand au traseu, atribute, valabilitate asemanatoare iar acestea sunt sanctionate daca, la cererea Administratiei, nu pot face dovada ca au contracte pentru acele marfuri. De asemenea, un alt instrument care a fost pus la dispozitia consultantilor este marcarea anuntului ca fiind expirat.

 

In luna octombrie 2020 am realizat un sondaj care avea ca principala tema suprapostarea. Peste 60% din utilizatorii care au raspuns sondajului si-au manifestat dorinta de a avea posibilitatea sa ascunda temporar marfurile unor postatori, fapt care a dus la implementarea noului serviciu:

 

BLACKLIST


Serviciul poate fi administrat doar pe interfata responsive a site-lui (cu aplicabilitate si in varianta veche) si este destinat consultantilor de marfa si camioane dand, in acelasi timp, posibilitatea postatorilor sa publice anunturi ca si pana acum.

 

Pentru a folosi serviciul puteti accesa „Lista neagra a companiei” in panoul de administrare de pe site-ul responsive. La adaugarea unui postator in lista neagra, postarile respectivei firme  (marfa sau camioane) nu vor mai fi vizibile pentru niciun alt utilizator al companiei.

 

Compania ramane in „Lista neagra” pana in momentul in care se doreste eliminarea ei din lista. Pentru siguranta si transparenta, atat pentru adaugare, cat si pentru eliminarea unei companii in / din lista, sistemul pastraza numele utilizatorului si data la care s-a facut solicitarea.   

 

 

 

 

Administratia BursaTransport

Blacklist – noul serviciu de personalizare a cautarilor
Formular asistenta