BursaTransport/123cargo participă la Truck Expo 2019, Lesnovo

Informari |  03-Jun-2019

 

 

Pentru al doilea an consecutiv BursaTransport/123cargo participă la evenimentul Truck Expo – Lesnovo

 

Truck Expo este cea mai importantă expoziție de profil din Bulgaria și se va desfășura în perioada 06-08 Iunie pe Aeroportul Lesnovo. Evenimentul, organizat de Asociația Producătorilor de Automobile și reprezentanțele autorizate ale acestora din Bulgaria, va reuni companii de transport și logistică, producători de camioane și semiremorci, furnizori de echipamente, piese de schimb și servicii.

Printre atracțiile care îi așteaptă pe vizitatori anul acesta la Truck Expo se numără deja tradiționalul test drive cu ultimele modele de camioane precum și „Truck Tuning Show” în cadrul căruia producătorii de top vor prezenta ultimele tendințe în materie de tuning, de la aspectul exterior al camioanelor până la puterea și performanța motorului.

 

Participând la această expoziție internațională va puteți crea relații, vă extindeți rețeaua de contacte și vă puteți dezvolta afacerea.

 

De la începutul anului 2018 suntem membri NSBS – cea mai importantă asociație de expeditori din Bulgaria, iar participarea la Truck Expo este o oportunitate de a crește notorietatea brandului și de a accelera dezvoltarea 123cargo în Bulgaria.

 

Vă așteptăm alături de noi la Truck Expo și vă invităm să ne vizitați la stand pentru a găsi împreună soluțiile cele mai bune business-ului dumneavoastră și pentru a vă prezenta beneficiile platformei 123cargo!

 

Extinde-ti afacerea, gaseste parteneri regionali prin 123cargo!

BursaTransport/123cargo participă la Truck Expo 2019, Lesnovo
Formular asistenta