CASTIGATOR CONCURS – Bursa in timp de primavara

Informari |  05-Apr-2021

 

 

Multumim celor 900 de companii cu peste 6.500 de participari care au intrat in concursul nostru de cautare a marfurilor postate de utilizatorul Cargo Speranta.

 

Reamintim scopul acestei campanii desfasurate numai pe smartphone-uri: sa aducem in atentia tuturor utilizatorilor nostri faptul ca BursaTransport in noul format este accesibila prin browser atat pe laptop cat si smartphone-uri, pe care nu este necesara instalarea vreunei aplicatii. Se numeste ca BursaTransport are paginile responsive – se calibreaza automat pe suprafata de afisare a device-ului.

 

Castigatorul concursului - un abonament Premium pentru urmatorii 3 ani este:

 

 

ID 267644 - RAUL BOLDI TRANS SRL

 

 

Multumiri pentru participare, felicitari si mult succes ii uram domnului Raul-Cosmin Boldizsar din Reteag, Bistrita Nasaud, care, asa cum insusi ne spune, se afla la inceput de drum!

 

“In primul rand as vrea sa va multumesc ca am avut aceasta ocazie de a fi participant si totodata castigator la concursul dumneavoastra. Totul a inceput din pasiunea pentru soferie dar in acelasi timp si la indemnul prietenilor de a-mi infinta si eu o firma de transport.

Sunt la început de drum dar sunt increzator si optimist ca firma o sa devina una de succes.”

 

 

Urmariti in continuare sectiunea noastra de stiri pentru a nu rata urmatoarele noastre campanii!

 

Administratia BursaTransport

CASTIGATOR CONCURS – Bursa in timp de primavara
Formular asistenta