BursaTransport

Statistici BursaTransport

54.762 marfuri disponibile
2.034 camioane disponibile
63.806 marfuri in ultimele 24h
1.145 camioane in ultimele 24h
227 utilizatori online
21.734 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

17-07-2015

Catalogari BursaTransport

La sfarsitul denumirii companiei, BursaTransport ataseaza incepand de astazi asa numitele catalogari, simboluri grafice explicate mai jos.

Expeditor de topAcest simbol este atasat tuturor companiilor care au in scoringul de companie punctaj maxim la:


  • activitatea ca expeditor
  • in contracte ca si client

Acest simbol identifica asadar companiile care au publicat multe marfuri si nu au avut reclamatii de intarziere de plata.

 

Transportator de top


Atasat companiilor cu punctaj maxim in scoring la:


  • activitatea ca transportator
  • in contracte ca furnizor

Simbolul este menit sa semnaleze transportatorii cu un numar mare de camioane disponibile publicate, cu un numar mare de cautari de marfa si fara declaratii de incidente de transport impotriva lor.

 
 


Urmatoarele doua simboluri vor fi intalnite mai ales in randurile companiilor nerezidente in Romania. Asa cum am anuntat de nenumarate ori, BursaTransport se afla intr-un proces de extindere regionala, sub numele 123cargo; aceeasi baza de date, acelasi regulament de utilizare, insa o interfata simplificata si descarcata de elemente specifice pietii romanesti de transport. Companiile nerezedinte in Romania sunt listate in lista membrilor in rand cu companiile romanesti – daca nu se aplica elemente de filtrare care sa le evidentieze.

 

Cu aceasta ocazie, pentru facilitarea contactelor cu firmele din strainatate, reiteram utilitatea precizarii in fisa companiei dumneavoastra a limbilor straine cunoscute la nivel conversational, precum si o descriere generala intr-o limba de circulatie internationala. Descrierea flotei si a depozitelor, precizarea tuturor datelor de contact clar si corect nu fac decat sa va ajute in eventualitatea contactelor internationale.

 

Companie invitata


Este o companie reala, existenta, de anumita reputatie pe piata locala a tarii de provenienta. Compania a fost contactata de reprezentantul 123cargo din tara respectiva. Au fost stabilite contacte prealabile inregistrarii in Bursa/123cargo.


Simbolul este atasat companiei de catre Administratia BursaTransport si este menit sa indice ca, cu toate ca este relativ noua pe BursaTransport, compania este de incredere. In concluzie, aparitia acestor companii in lista membrilor nu este rezultatul unei inregistrari voluntare ci al unui efort de comunicare din partea BurseiTransport.


 
 

Companie in testare


Este cazul acelor companii care vor doar sa testeze Bursa/123cargo, in general pe o perioada scurta de timp. Cu toate ca si acestor companii li se aplica procedura de verificare la inscriere, ele au un regim special, de vizitator am putea spune.


Simbolul este atasat companiei respective de catre administratia BurseiTransport.


 
 

In incheiere, simbolurile descrise au menirea de a creste operativitatea cu care puteti evalua sansa de a stabili o tranzactie cu un viitor partener cu ajutorul aplicatiei noastre.

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.