Cautari pe locatii multiple

Utilizare |  22-Nov-2016

 

Urmand sugestiile dumneavoastra, am introdus de astazi posibilitatea de a numi mai multe localitati de plecare (sau tari) si mai multe localitati de sosire (sau tari) in cautarile de marfa si de camioane.

 

In cazul in care punctele de plecare sau de sosire reprezinta tari, lista de raspunsuri e sortata in ordinea invers cronologica a postarilor (cele mai recente in top, cele mai vechi la coada)

 

In cazul in care punctele de plecare/sosire implica si localitati, atunci ordinea de sortare este dislocarea crescatoare (diferentele de drum de la punctul de plecare al cautarii pina la punctul de plecare al marfii plus cea de la punctul de sosire al marfii pina la punctul de sosire al cautarii).

 

Va reamintim sugestia de a inlocui denumirile de zone geografice (Banat, Crisana, Bavaria, Alsacia, Provence, etc) cu denumiri de localitati centrale. Si va reiteram faptul ca raspunsurile BurseiTransport se calculeaza functie de o dislocare considerata admisibila de catre program.

 

Exemplu: la o cautare Bacau – Bucuresti (290km) dislocarea admisibila fiind de 10% (adica 29km), o marfa Roman – Bucuresti (330km) nu va fi prinsa in prima lista de raspunsuri pentru ca e necesara o dislocare de circa 40km (Bacau – Roman). Daca insa distanta cautarii creste (cautare Suceava – Bucuresti si marfa Falticeni – Bucuresti), ponderea dislocarii in economia raspunsului scade si marfa este inclusa in lista de raspunsuri.

 

O alta modificare introdusa astazi este programul care va preia localitatile/tarile si care incearca sa inteleaga la ce va referiti. Daca pina acum programul astepta sa terminati de tastat si apoi va raspundea cu o locatie, cu o lista de locatii intre care sa alegeti, sau cu triunghiul rosu (semn ca nu a inteles la ce va referiti), acum programul reactioneaza in genul autocomplete-ului google maps. Adica pe masura ce tastati incearca sa inteleaga intentia dvs si va propune variante.

 

Comentariile dvs pe office@bursatransport.com sunt mai mult decat binevenite. Va multumim anticipat.

 

 

Adm.BursaTransport

Cautari pe locatii multiple
Formular asistenta