BursaTransport

Statistici BursaTransport

46.783 marfuri disponibile
2.567 camioane disponibile
59.086 marfuri in ultimele 24h
1.279 camioane in ultimele 24h
143 utilizatori online
21.759 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

02-11-2010

Com Divers Auto Ro este "Romanian Transport Company of the Year 2010"

Com Divers Auto Ro a primit trofeul "Romanian Transport Company of the Year 2010 - Continental" in cadrul Galei Premiilor de Transport, desfasurate pe 28 octombrie 2010, la Palatul Parlamentului, la finalul unei competitii pline de suspans, care a adus in prim plan companii ce reusesc sa faca performanta chiar si intr-un context economic dificil.

 

Castigatorul va reprezenta tara noastra la competitia europeana de profil, "European Transport Company of the Year 2011", unde Ziua Cargo este membru in juriu. Pe locurile doi si trei, s-au clasat Aquila si, respectiv, OTZ Logistics Group, la diferente mici de castigator, dupa cumularea rezultatelor voturilor publicului si juriului.

 

De asemenea, Com Divers Auto Ro a primit premiul pentru mediu, Aquila premiul pentru popularitate (adjudecandu-si cele mai multe voturi din partea cititorilor revistei Ziua Cargo), iar OTZ Logistics Group a castigat premiile pentru IT si siguranta rutiera.

 

Mai multe detalii gasiti pe www.ziuacargo.roAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.