Comunicat ARTRI

General |  26-Aug-2005

COMUNICAT DE PRESA

Nr. 5371/SG/AF/23.08.2005

Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale (A.R.T.R.I.), asociatie nationala garanta in conformitate cu prevederile Conventiei T.I.R., reprezentand majoritatea operatorilor de transport rutier international, va aduce la cunostinta urmatoarele:

Ca o consecinta a directivei Secretariatului General al IRU, Geneva, cuprinsa in adresa IRU nr. AD/G47670/JAC din 23.06.2005, pe care nu o contesta, Consiliul Director al A.R.T.R.I. a decis sistarea activitatilor T.I.R. la Biroul Regional Ramnicu Valcea, din data de 1 octombrie 2005.

Pentru a evita orice perturbare a activitatii de transport din regiune, personalul Biroului Regional Ramnicu Valcea este permanent la dispozitia transportatorilor interesati pentru asistenta si/sau informatii suplimentare referitoare la asigurarea necesarului de Carnete TIR incepand cu 01.10.2005.

Membrii ARTRI vor putea beneficia in continuare de toate celelalte facilitati oferite de Biroul Regional Ramnicu Valcea, dintre care enumeram:
 indeplinirea formalitatilor de admitere ca membru ARTRI;
 furnizarea de informatii din domeniul transporturilor rutiere;
 asistenta profesionala prin serviciul specializat Hotline;
 prezentarea si asigurarea serviciilor oferite de TIR 2000, FATII, GRS si GQS etc.

Ne exprimam speranta ca aceasta masura nu va avea un impact major asupra operatorilor de transport rutier de marfuri din zona, carora le multumim anticipat pentru intelegere.


A.R.T.R.I.

Comunicat ARTRI
Formular asistenta