Concurs de fotografie pentru profesionistii in transporturi

Utilizare |  26-Oct-2005

Nu vreau sa va supar cu acest mesaj. Ideea pe care v-o prezint s-a nascut dintr-o intimplare petrecuta in trafic in Bucuresti in urma cu o saptamina: cum era sa fiu calcat cu tot cu masina, circulind pe verde intr-o intersectie, de catre un Mercedes – vapor, care avind derogare de la a respecta culoarea rosie a semaforului, depasise toata coloana de masini oprite si traversa intersectia. Pe locul din dreapta in Mercedes, tolanit intr-o pozitie autoritara si cu telefonul la ureche, sedea un renumit om de fotbal. In momentul in care Mercedesul a frinat evitind ciocnirea Daciei mele si l-am recunoscut pe celebrul om cu helanca alba, m-am simtit foarte mindru ca mi-a cedat totusi trecerea. Chiar daca eu pe verde si el pe rosu. Intelegeti? M-a lasat sa trec pe verdele meu!

Lasind gluma la o parte, va asigur ca nu imi doresc nici faima, nici banii, nici echipa sa de fotbal si nici Mercedesul. Imi doresc sa traiesc intr-o tara in care legea e aceiasi pentru toata lumea, in care legea se respecta, si cine nu o respecta suporta consecinte.

De aceea va voi propune in scurt timp un concurs de fotografii – parodie legate de soseaua romaneasca. Va putea participa oricare dintre dumneavoastra si prin sufragiul membrilor bursei va fi desemnat cistigatorul. Se intimpla pe sosea atitea ciudatenii. Putem sa le persiflam si sa coagulam astfel un punct de vedere al bunului simt.

Cu respect si buna credinta,

Dan Cotenescu

Valoarea legii – Pitesti 17 Octombrie 2005

Concurs de fotografie pentru profesionistii in transporturi
Formular asistenta