Contracte pe termen lung

Utilizare |  02-Mar-2018

Acum regandite in BursaTransport pentru a simplifica identificarea partenerilor de transport intr-o arie de cautare extinsa.

 

Dati curs oportunitatilor prin parteneriate cu firme romanesti si europene. Prin lista membrilor 123cargo, aceeasi BursaTransport pentru firmele europene, va puteti face cunoscuta nevoia unui parteneriat de transport pe termen lung sau sa incercati abordarea directa a unui partener roman sau european.

 

Reamintim ca toti membrii BursaTransport si 123Cargo beneficiaza in egala masura de aceleasi criterii de siguranta, incidente si scoring de companie.

 

 

La deja cunoscutele sintagme “Am marfa/ Caut marfa” “Am Camion/ Caut camion” am adaugat pentru contractele pe termen lung notiunea de sub contract.  Asa cum v-am obisnuit sa gasiti acea marfa sau acel transport oportun pentru o tranzactie spot, ocazionala, ne propunem sa venim in completarea acestor tranzactii pentru a identifica parteneriatele pe termen lung.

 

Posibilitatea de a preciza „traficul”(rutele cautate) mai detaliat atat la postare cat si la cautare vine sa clarifice zona de interes pentru a identifica acele oportunitati contractuale fezabile. Mai mult, in zona de cautare puteti filtra doar acele companii cu provenienta din anumite tari.

 

 

Traficul poate fi unul intern prin simpla specificare a tarii de rezidenta, sau puteti extinde aria de cautare prin trafic in comunitatea europeana(EU) si trafic international –> catre si dinspre tarile non – membre EU.


Toate facilitatile de filtrare(traficul, tipul de camion, tonajul, echipamentele necesare)  le regasiti si in zona de Contracte atat la cautare cat si la postare. Mai mult, descrierea in limba engleza va ajuta sa deveniti vizibili pentru partenerii europeni, iar documentatia contractului va completa finalizarea unui parteneriat de succes.

 

Inca o data Aducem impreuna Transportatorii cu Expeditorii.

 

 

Administratia BursaTransport     

Contracte pe termen lung
Formular asistenta