BursaTransport

Statistici BursaTransport

48.593 marfuri disponibile
3.202 camioane disponibile
48.553 marfuri in ultimele 24h
1.950 camioane in ultimele 24h
162 utilizatori online
22.016 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

10-06-2019

Cumpărați bilete de feribot cu discount prin BursaTransport!

BursaTransport încearcă în permanență să vină în sprijinul dumneavoastră și depune eforturi susținute pentru a vă oferi servicii complete și accesibile.

 

Astfel, prin intermediul noului parteneriat încheiat cu Freightlink®, venim în ajutorul dumneavoastră și vă oferim de acum posibilitatea de a cumpăra bilete de feribot la un preț mai avantajos.

 

Serviciul este disponibil clienților care încă nu au cont creat în platforma Freightlink®, dar aleg să își creeze unul prin accesarea butonului dedicat din cadrul anunțurilor(evidențiat mai jos).

 

 

Odată transferat către platforma Freightlink® vă puteți crea contul și achiziționa biletele de feribot cu discount față de prețul standard.

Freightlink® este lider pe piața Europeană de vânzare a biletelor de feribot, acoperind peste  750 de rute de feribot comerciale conectând astfel curieri, transportatori și multe alte firme din peste 50 de țări.

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.