Deschidere sesiune workshopuri BursaTransport 2017

Informari |  10-Mar-2017

Asa cum va anuntam la finele anului trecut, BursaTransport continua si in 2017 programul intalnirilor regionale cu utilizatorii sai.

 

Intrucat cele 3 evenimente sustinute in 2016 la Oradea, Timisoara si Pitesti, s-au bucurat de o deosebita apreciere din partea membrilor Bursei, dorim ca si intalnirile de anul acesta sa aduca laolalta expeditorii si transportatorii intr-un dialog direct cu BursaTransport.

 

Ca de fiecare data, vom raspunde intrebarilor dumneavoastra, vom prezenta instrumente de lucru mai putin uzitate pe Bursa, dar care va vor ajuta considerabil in activitatea curenta si vom aduce in fata dvs invitati care va vor oferi informatii utile referitor la riscurile tranzactiilor la distanta si prevenirea lor prin verificarea companiilor inaintea semnarii contractelor, precum si reprezentanti ai unor companii de asigurari care va vor consilia cu privire la tipurile de asigurari pentru transportatori si marfa si asigurari de risc financiar.


Evenimentele din aceasta primavara vor avea loc la Iasi (31 martie 2017) si Brasov (la o data care va fi anuntata ulterior).

 

Detalii eveniment Iasi, 31 martie 2017:

  1. Locatie: Unirea Hotel & Spa, Sala Mezanin, Piața Unirii 5, Iași 700259, www.hotelunirea.ro  
  2. Durata eveniment: intre orele 10:00-14:00 cu pauza de cafea si pranz la finalul evenimentului

 

Companiile interesate sa participe la primul worshop care va avea loc la Iasi in data de 31 martie, sunt rugate sa se inscrie accesand ACEST LINK, unde vor completa numarul de participanti si eventualele intrebari la care doresc raspuns in cadrul intalnirii cu reprezentantii BursaTransport.

 

Participarea este gratuita.

 

Va multumim si va asteptam.

 

Administratia BursaTransport

Deschidere sesiune workshopuri BursaTransport 2017
Formular asistenta