Descurajam in tema noua BursaTransport repostarea marfurilor

Utilizare |  04-Aug-2021

 

In general, circa 20% din marfurile postate sunt duplicate ale marfurilor originale. Un grup mic de firme abuzeaza de tehnica repostarii cu scopul de a isi plasa cererile de transport (marfurile) in atentia transportatorilor consultanti. Noi consideram aceste mecanisme profund nocive, in defavoarea consultantilor, care sunt eventual obositi de repetitia cu mici variatii a aceleiasi cereri de transport provenita de la acelasi postator. Cu toate ca in regulamentul de utilizare este stipulat ca orice marfa postata trebuie sa fie unica si existenta, si cu toate ca suprapostatorii isi pot pierde din acest motiv calitatea de membru BursaTransport, practica repostarii este folosita din pacate cu asiduitate, in continuare.

 

Astazi implementam prima si cea mai putin nociva pentru suprapostatori din masurile ce vor fi aplicate in urmatoarele saptamani in scopul protejarii transportatorilor consultanti:

 

 

La activarea reimprospatarii automate, marfurile originale sunt marcate cu cerculet rosu si chenar rosu, iar cele ce provin din modificari minore pe marfurile deja postate, sunt marcate cu mica sageata rosie indreptata in sus. Iar chenarul rosu este eliminat. Dupa cum se vede in captura de ecran de mai sus.

 

Consultantul este astfel atentionat si eventual poate evita deschiderea unei marfi deja vizualizate, apartinand aceluiasi postator.

 

Prin seria de masuri ce le vom lua pentru curatarea listei de marfuri, BursaTransport se situeaza in pozitia rara, daca nu unica, in care o bursa isi amendeaza proprii postatori de marfa. Acceptand acest risc, avem incredere ca masura va fi benefica: calitatea conteaza, nu cantitatea.

 

 

Administratia BursaTransport

Descurajam in tema noua BursaTransport repostarea marfurilor
Formular asistenta