Despre primul workshop la Oradea - BursaTransport on the road

Informari |  08-Nov-2016

Joi 3 Noiembrie, la Oradea, a avut loc prima intalnire in teritoriu intre BursaTransport si utilizatorii sai. La invitatie au raspuns circa 50 de utilizatori din zona Oradea, Bihor. Din partea BurseiTransport au participat Dan Cotenescu, manager, si Adrian Gangone, business development manager

 

Intalnirea, desfasurata intr-o sala de conferinte a hotelului Hilton Double Tree, pe durata a 3 ore, a fost structurata pe urmatoarele teme:

  1. Modalitati eficiente de cautare marfa pe platforma BursaTransport
  2. Instrumente puse la dispozitie de catre BursaTransport utilizatorilor sai transportatori, in scopul diminuarii riscului de neincasare a facturilor de transport: scoring, pagini de siguranta, bune practici profesionale in domeniul transportului de marfa
  3. Dialog pe baza intrebarilor participantilor adresate BurseiTransport in prealabilul intalnirii

 

Domnul  Marius Maier, director al societatii de brokeraj in asigurari CMC Grup din Cluj Napoca, in calitate de invitat al BurseiTransport la aceasta intalnire, a facut o prezentare a diverselor polite de asigurare a raspunderii carausului (CMR).

 

Intalnirea s-a incheiat cu un pranz oferit invitatilor de catre BursaTransport.

 

Consideram experienta acestei prime intalniri ca fiind una pozitiva, si de aceea vom continua planul de organizare a urmatoarelor 2 intalniri, la Pitesti si la Timisoara, in urmatoarele saptamani.

 

 

Administratia BursaTransport

Despre primul workshop la Oradea  - BursaTransport on the road
Formular asistenta