Despre Walking floor, echipamente si atribute marfa in BursaTransport

Utilizare |  07-Jul-2021

 

In timp, am primit solicitari din partea unor utilizatori de a mari lista tipurilor de camioane ce pot fi precizate la publicare marfa sau camion. Nu am dat curs tuturor solicitarilor din cauza temerii ca odata marita lista, ea devine confuza pentru marea majoritate, care utilizeaza doar DUBA, PRELATA si atributul TONE.

 

 

In prezent avem 3 categorii de camioane necesare:

  • Duba, Prelata, Decopertat, Agabaritic, Basculanta, Container, Transport autoturisme – pentru marfuri generale
  • Cisterna, Cisterna alimentara – pentru marfuri lichide sau pulverulente
  • Cap tractor – pentru marfa semiremorca de tractat

 

Atributele marfii: TONE, VOLUM, LUNGIME PODEA, NR. AUTOTURISME si TIP CONTAINER se activeaza in functie de tipul camionului selectat.

 

Echipamentele necesare camionului: ADR, FRIGO, WALKING FLOOR, LIFT se activeaza asemanator, in functie de tipul camionului. O situatie rezolvata prin compromis este asa numitul MEGA TRAILER, inghesuit intre echipamente, desi reprezinta un tip distinct de semiremorca. Compromisul a fost necesar pentru a pastra lista tipurilor de camion cat mai accesibila.

 

Deoarece un utilizator a solicitat in mod repetat inserarea tipului de semiremorca walking floor ca tip distinct de camion, va invitam sa vedeti mai jos un scurt tutorial ce reflecta perspectiva pe care echipa BursaTransport o are asupra cautarii marfurilor ce necesita walking floor.

 

 

 

Comentariile dumneavoastra sunt, ca de obicei, binevenite si toate vor fi analizate. Fie direct prin mail la office@bursatransport.com, fie cu formularul din pagina CONTACT.

 

Echipa BursaTransport

Despre Walking floor, echipamente si atribute marfa in BursaTransport
Formular asistenta