Din nou despre fraude. Falsa identitate asemanatoare cu o identitate reala

Siguranta |  23-Jun-2021

 

 

Revenim cu un exemplu spectaculos: am primit de la un investigator de fraude in transportul rutier de marfa informatia ca intr-o oferta de transport facuta cu scopul de a fura marfa ulterior incarcarii, a fost folosita de catre hoti adresa de email

 

@dkrpolska.com


Special infiintata, pe 15 iunie 2021, doar pentru a semana cu

 

@dkrpolska.pl


Care este adresa unei firme reale a carei identitate a fost folosita de catre hot care s-a dat drept reprezentant al firmei DKR POLSKA Sp Zoo.

 

Cum ne protejam de astfel de situatii? Fie nu mai folosim aplicatiile de tip burse de transport, fie le folosim profesionist. In cazul BurseiTransport, verificam intai si intai daca firma DKR POLSKA a consultat anuntul nostru de marfa sau nu. Daca l-a consultat, prin aceiasi persoana de contact cu cea care v-a trimis oferta, continuati negocierea. Daca insa DKR POLSKA nu figureaza in lista consultantilor, a continua discutia cu cel ce va oferteaza implica risc pe care vi-l asumati integral.

 

Aceste detalii le puteti permanent consulta in tab-urile de siguranta pe care vi le punem la dispozitie.

 

 

 

Adm. BursaTransport

Revenim cu un exemplu spectaculosam primit de la un investigator de fraude in transportul rutier de marfa informatia ca intr-o oferta de transport facuta cu scopul de a fura marfa ulterior incarcarii, a fost folosita de catre hoti adresa de email  

@dkrpolska.com 

Special infiintata, pe 15 iunie 2021, doar pentru a semana cu 

@dkrpolska.pl 

Care este adresa unei firme reale carei identitate a fost folosita de catre hot care s-a dat drept reprezentant al firmei DKR POLSKA Sp Zoo. 

Cum ne protejam de astfel de situatii? Fie nu mai folosim aplicatiile de tip burse de transport, fie le folosim profesionistIn cazul BurseiTransportverificam intai si intai daca firma DKR POLSKA a consultat anuntul nostru de marfa sau nu. Daca l-a consultatprin aceiasi persoana de contact cu cea care v-a trimis ofertacontinuati negocierea. Daca insa DKR POLSKA nu figureaza in lista consultantilor, a continua discutia cu cel ce va oferteaza implica risc pe care vi-l asumati integral. 

Aceste detalii le puteti permanent consulta in tab-urile de siguranta pe care vi le punem la dispozitie. 

  

Adm.BursaTransport 

Din nou despre fraude. Falsa identitate asemanatoare cu o identitate reala
Formular asistenta