Furt de identitate

Siguranta |  07-Oct-2009

Dorim sa va semnalam un caz de furt de identitate.

 

Contul 47149  OMEGA DISTRIBUTION GROUP SRL a fost creat de o persoana care nu are legatura cu acea firma, insa si-a insusit actele firmei si s-a dat drept administratorul acestei firme.

 

Din informatiile pe care le avem, se pare ca persoana care si-a insusit identitatea firmei si a administratorului acesteia este Nicolescu Stefan-Marian, actionar si administrator la ARCOS LOGISTIC, firma suspendata pe BursaTransport pentru incidente de plata.

 

Administratorul real al firmei OMEGA DISTRIBUTION GROUP SRL, Radu Sotir, nu are nici o legatura cu tranzactiile efectuate in mod fraudulos de persoana respectiva in numele firmei OMEGA DISTRIBUTION GROUP SRL, fiind si el pagubit de catre Nicolescu Stefan-Marian, avand o plangere penala in acest sens si proces in derulare.

 

Rugam toti membrii BursaTransport care au avut legaturi cu persoana care pretindea ca reprezinta OMEGA DISTRIBUTION GROUP SRL sa ne contacteze pentru a strange cat mai multe informatii necesare pentru cercetarile care vor fi facute de autoritatile competente.

Furt de identitate
Formular asistenta