IMPORTANT ! Restrictie temporara de circulatie pentru vehiculele mai mari de 7,5 t

General |  25-Jul-2006

Publicam mai jos comunicatul MTCT din 25.07.2006.

 

"Avand in vedere temperaturile foarte ridicate inregistrate zilele acestea si prognoza meteo pentru perioada urmatoare, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA, in calitate de administrator al retelei de drumuri nationale, interzice temporar circulatia vehiculelor cu masa totala autorizata mai mare de 7,5 tone, cu incepere din data de 25 iulie 2006, in intervalul orar 12.00-18.00, cu exceptia transportului public de persoane, a materialelor perisabile, precum si a transporturilor ce necesita maxima urgenta.

 

Masura este luata in baza prevederilor articolului 44, aliniatul 2 al Ordonantei de Guvern nr. 43/1997 privind regimul drumurilor cu modificarile si completarile ulterioare.

 

Restrictionarea circulatiei este necesara pentru protectia sectoarelor de drum asfaltate pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, s-au produs degradari importante.

 

Masura va fi adusa la indeplinire de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA cu sprijinul organelor de Politie Rutiera.

 

Restrictia va fi ridicata imediat ce temperaturile vor intra in normal si va fi anuntata prin mass-media".

 

 

Sursa: UNTRR

IMPORTANT ! Restrictie temporara de circulatie pentru vehiculele mai mari de 7,5 t
Formular asistenta