Inaugurare geoservicii BursaTransport

Utilizare |  05-Dec-2017

Astazi lansam prima pagina bazata pe dezvoltarea proprie a geoserviciilor.

 

Pentru cei ce nu sunt familiarizati, prin geoservicii numim suma elementelor ce fac posibile vizualizarea hartilor in paginile browserului dumneavoastra:

 

  • Identificarea unei locatii, deocamdata dumneavoastra numind-o sau furnizand codul ei postal, in timp ce programul o recunoaste dintr-o lista deja existenta, si ii ia in consideratie coordonatele geografice (longitudine si latitudine)
  • Furnizarea unei rute (optime – ca durata de parcurs si stare de drum), pe sosele, intre cele 2 locatii care definesc o postare sau o cautare
  • Asternerea acestor lucruri (locatiile si ruta) pe o harta, careia puteti sa-i aplicati zoom-in si zoom-out

 

Toate aceste lucruri sunt la indemana dumneavoastra, cel mai simplu pe google.maps sau pe navigatoarele dumneavoastra. Pentru BursaTransport, preluarea de la un furnizor a unui astfel de serviciu ar insemna, la volumul de trafic estimat sa fie solicitat, costuri ce ar arunca in aer posibilitatea de a ramane, teoretic, cea mai ieftina platforma regionala de comunicare, efectiv audiata, de dumneavoastra, utilizatorii.

 

Nu despre concurenta dorim sa va vorbim ci despre succesul echipei noastre tehnice care a reusit, cu costuri minime, implementarea acestor geoservicii “inhouse” – adica prin mijloace proprii. Chiar daca pentru cei dintre dumneavoastra ce sunteti ocupati cu propriile dumneavoastra griji si probleme, este o chestiune nesemnificativa ceea ce va comunicam aici, pentru noi, inaugurarea de astazi deschide un capitol nou de servicii oferite: aplicatii ale geoserviciilor. Suntem nerabdatori sa le punem in practica spre satisfactia dumneavoastra.

 

Insa deocamdata, facem apel la testarea voluntara si comunicarea aici a erorilor de rutare sau calcul de distanta, pe care dumneavoastra, ca si profesionisti ai soselelor, le stiti mai bine ca noi. Orice sesizare venita ne ajuta sa ajungem mai repede la aplicatii.

 

Administratia BursaTransport

Inaugurare geoservicii BursaTransport
Formular asistenta