Inaugurarea modulului de comunicatie on-line BursaTransport.ro

Utilizare |  08-May-2006

Astazi inauguram modulul de comunicatie on-line numit TranspoChat. Acest program de Chat este pus la dispozitia membrilor BursaTransport, in pagina Chat. Utilizarea sa este optionala. Prin proiectarea sa am vizat o operativitate sporita de comunicare intre membrii BursaTransport, care era posibila pina acum doar prin adaugarea de comentarii la mesaje (forum). Cu programul TranspoChat se vor putea tine discutii publice in timp real intre membrii BursaTransport.

Pentru utilizare, trebuie sa descarcati din pagina Chat pe propriul calculator programul TranspoChat, iar utilizarea sa este posibila cu conditia sa aveti conexiunea Internet deschisa.

Proiectarea TranspoChat se inscrie in imbunatatirile pe care le-am adus aplicatiei BursaTransport incepind cu Decembrie 2005:

- server gazda de putere superioara

- conectivitate Internet a serverului BursaTransport imbunatita

- implementarea Regulilor de utilizare care duc in opinia noastra la cresterea calitatii informatiei

- sistemul de denuntare a tranzactiilor expirate

- sistemul de furnizori – parteneri cu discount pentru membrii BursaTransport

Facem precizarea ca in ciuda tuturor testelor facute programului TranspoChat – si pe aceasta cale multumim grupului de colegi care au participat pina acum la aceste teste, nu am putut simula conditiile in care serverul TranspoChat va functiona cu un numar de citeva sute de utilizatori simultan. De aceea rugam semnalarea tuturor erorilor programului si sugeram o utilizare judicioasa a acestei cai de comunicatie.

Dan Cotenescu – Administratia BursaTransport.ro

Inaugurarea modulului de comunicatie on-line BursaTransport.ro
Formular asistenta