Incarcari de utilaje din Italia

Siguranta |  09-Apr-2008

Te salut Dane. Te rog frumos ca prin intermediul bursei sa atragi atentia transportatorilor romani care incarca din Italia utilaje de constructii noi sau second hand sa nu incarce nimic in camion (odata ajunsi la locul de incarcare) pana cand cel care va incarca nu face dovada prin intermediul unui document emis de politia locala ca utilajele ce urmeaza a fi incarcate nu sunt furate.

 

In ultimele 3 luni a luat amploare acest fenomen si din ce in ce mai multi soferi sunt arestati fara nicio vina si in acelasi timp camioanele sunt sechestrate abuziv, bulversand in acest fel foarte grav activitatea acestor firme de transport.

 

 

In consecinta, soferul odata ajuns la locul de incarcare nu incarca nimic pana nu i se prezinta in original documentul (care sa cuprinda datele de identificare ale utilajelor ce urmeaza a fi incarcate) emis de politia locala din care sa rezulte clar ca acele utilaje nu sunt declarate ca furate, in caz contrar s-ar putea sa aiba surpriza de a fi oprit pe traseu pina la iesire din Italia. Dupa care incepe calvarul...

 

 

 

Vasile Todoca – Todocama Cargo Line Srl

Incarcari de utilaje din Italia
Formular asistenta