Interventie urgenta pe lista de discutii

Siguranta |  23-Sep-2009

De la M.D.V. TEXTIL, id cont 17923:

 

Subiect : FOARTE IMPORTANT/IN ATENTIA TUTUROR INTERMEDIARILOR IN TRANSPORT
publicam acest mesaj la rugamintea unui colaborator vechi, respectiv societatea ALESTO TRANS SRL, prin administratorul acesteia Nutu Alexandru Octavian.


Dl. Nutu a fost contactat in cursul zilei de astazi de 2 case de expeditii, care i-au comunicat ca pe numele societatii Alesto s-au facut 2 incarcari cu ansamblul B-02-ZRZ/B-41-WEB, in data de 21.09.09 si 22.09.09. Acest ansamblu nu apartine societatii Alesto, probabil ca numerele sunt furate, iar toate documentele folosite, CMR, asigurare de marfa sunt contrafacute. De asemenea comanda a fost confirmata de un anume domn Marius, fiind stampilata cu stampila patrata, stampila ce nu este detinuta de noi, fiind falsa ca si restul documentelor.


Societatea ALESTO TRANS detine ansambluri avand urmatoarele numere de inmatriculare: B-59-XRE/B-60-YIX; B-76-YBD/B-76-YBE/B-12-DHO/B-12-FYH. Daca sunteti contactati de persoane care se recomanda ca fiind din partea ALESTO TRANS va rog sa nu emiteti comenzi pentru alte numere de masini decat cele mai sus mentionate.
De asemenea va comunicam numarul de telefon 0731 039 359 ce apartine dlui Nutu Alexandru, Administratorul SC ALESTO TRANS pentru a putea verifica orice informatie care poate sa ne ajute sa gasim persoanele care incearca sa fraudeze.


In cursul zilei de astazi va fi depusa si plangere penala la organele competente.


ACESTE LUCRURI AU FOST COMUNICATE SI BURSEI DE TRANSPORT, CU RUGAMINTEA DE A FACE PUBLICA SITUATIA PREZENTATA.


VA RUGAM SA DATI DOVADA DE SOLIDARITATE IN INCERCAREA DE A STOPA ORICE FEL DE FRAUDA SI SA VA INFORMATI COLABORATORII CU PRIVIRE LA CELE DESCRISE MAI SUS. In numele dlui Nutu Alexandru si a societatii pe care o reprezinta va multumim.

 

Comentariul BursaTransport: Asa cum am mai recomandat, pentru descurajarea acestui gen de fraude, solicitati la incarcare documentele de identificare ale soferului si ale masinii si incercati sa verificati daca nu sint falsificate. Procedati sau solicitati celui ce incredinteaza marfa spre transportare sa procedeze asa.

Interventie urgenta pe lista de discutii
Formular asistenta