JobTransport, la a VI-a ediție

General |  02-Nov-2018

Marți, 13 noiembrie, la Facultatea de Transporturi din București, are loc cea de a VI-a ediție a târgului de locuri de muncă JobTransport.

 

Evenimentul este organizat de www.transport-business.ro, în parteneriat cu Facultatea de Transporturi.

 

La târg participă companii de renume din transporturi, logistică și domenii conexe cu acestea: 4CAREER, Dacodasoft, DB CARGO Romania, Schenker Logistics Romania, Romfracht, Segula Technologies RomaniaAKKA Romserv, Claim Expert, Expeditors International Romania, Mainfreight, KLG Europe, H.ESSERS, ALSTOM, Delamode, Volvo, FM Logistic, Avia Motors, Scania Romania, Kuehne Nagel, Registrul Auto Român.

 

Totodată, studenții vor beneficia, pe întreaga perioadă a evenimentului (de la 9 la 17) de consiliere gratuită oferită de expertul în carieră Gabriel Chicioreanu.

Tot în cadrul târgului, va avea loc o întâlnire între angajatori, profesori și studenți, în care se va discuta despre piața muncii. Întâlnirea se va derula la Biblioteca Universității Politehnice.

 

Partenerii evenimentului sunt ziarul regional Evenimentul, revista Autoplay, https://www.bursatransport.com/, agenția aMedia, www.vreaulocdemunca.ro, www.valmarmedia.ro, Mindblower, HH Travel&Events.

 

Adm.BursaTransport

JobTransport, la a VI-a ediție
Formular asistenta