BursaTransport

Statistici BursaTransport

31.596 marfuri disponibile
2.022 camioane disponibile
6.471 marfuri in ultimele 24h
389 camioane in ultimele 24h
94 utilizatori online
21.995 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

12-01-2018

LIFTUL, CONTAINERUL si TVA-ul DEFALCAT

Am folosit aceasta formulare pentru a va face sa va intrebati ce pot avea in comun un echipament, cu un mijloc de transport, si un mecanism de decontare a TVA-ului.

 

Ele au fost implementate in acelasi timp in BursaTransport.

 

Am completat lista echipamentelor cu LIFTUL HIDRAULIC asociabil anumitor tipuri de camioane. Echipamentele adresabile sunt, asadar, ADR, FRIGO, LIFT, WALKING FLOOR. Ce este important este ca sugestiile dvs ne ajuta sa rezolvam nevoile dvs. Acest tip de echipament a fost introdus la sugestia utilizatorilor. Echipamentul este disponibil si in descrierea propriilor dvs camioane.

 

De asemenea la sugestia utilizatorilor, am adus tipul de camion CONTAINER in zona tipurilor de vehicule de marfa generala. La publicare marfa se pot adresa 3 grupe mari de mijloace de transport:

 

  1. Marfa generala
  2. Cisterne
  3. Cap tractor (ptr publicare semiremorci de tractat)

 

Defalcarea TVA-ului priveste anumite firme ce opteaza sau sunt fortate sa aplice mecanismul, si priveste toate firmele care au de achitat furnizori cu TVA defalcat (inclusiv furnizori de transport). In cazul acestora din urma, plata facturii se face in 2 transe: baza facturii in contul principal (obisnuit) si plata TVA-ului in contul de TVA. Nerespectarea acestei obligatii atrage amenda cu prima ocazie de control.

 

Verificarea existentei mecanismului de TVA defalcat la furnizorul dvs se face pe baza de cod fiscal in modulul VERIFICARE FIRME.

 

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.