BursaTransport

Statistici BursaTransport

22.764 marfuri disponibile
1.392 camioane disponibile
9.750 marfuri in ultimele 24h
365 camioane in ultimele 24h
108 utilizatori online
21.592 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

17-12-2015

Majorare de tarif de acces la BursaTransport

Urmare propriului plan de afaceri, Dacodasoft anunta majorarea contravalorii CRB la 1 Ianuarie 2016 de la valoarea de 6,0 ron la 7,5 ron plus TVA. Tarifele exprimate in CRB raman neschimbate. In cazul achizitiei prin SMS, contra costului de 10 eur + TVA, utilizatorii nostri vor putea achizitiona 5 CRB.

 

Intr-o formulare care sa usureze comparatia costului de acces la BursaTransport cu cele ale competitorilor  nostri, prin aceasta majorare BursaTransport va costa 20 euro/luna pentru abonamentul de 12 luni, 4,16 eur/luna pentru utilizator suplimentar, 5 euro/zi de acces flexibil (serviciu unic pe piata), toate preturile, plus TVA.

 

BursaTransport depune in continuare toate eforturile pentru mentinerea satisfactiei utilizatorilor sai si pentru securizarea tranzactiilor incheiate cu ajutorul platformei.

 

Prin efortul de internationalizare sub numele 123cargo, BursaTransport incearca sa puna in conexiune pietele de transport de marfa din Romania cu cele din tarile din zona. Sa treaca de la stadiul de bursa locala la stadiul de bursa regionala.

 

 

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.