Majorare tarife de acces la BursaTransport

Informari |  15-Dec-2017

Cu toate ca in ultimii 10 ani am majorat preturile ca urmare a propriului interes de afaceri, costul de acces la serviciile BursaTransport ramane in continuare mai mic decat al competitorilor nostri.

 

Dincolo de satisfactia clientilor, suntem nevoiti sa racordam tarifele la cele curente ale pietei serviciilor de tip BursaTransport.

 

In consecinta, incepand cu 1 ianuarie 2018 contravaloarea unui CRB (credit BursaTransport) se majoreaza cu 9%, de la 8,25 Lei la 9,00 Lei plus TVA.

 

Tarifele exprimate in CRB (credite BursaTransport) raman neschimbate, cu exceptia tarifelor pentru abonamentul 12M Caraus care se majoreaza de la 155 CRB la 160 CRB si pentru abonamentul Premium care se majoreaza de la 175 CRB la 200 CRB.

 

Intr-o formulare care sa usureze comparatia costului de acces la BursaTransport cu cele ale competitorilor, prin aceasta majorare accesul la serviciile noastre va costa:

 

  • de la 21 Euro/luna pentru abonamentul 12M Sprinter destinat transportatorilor mici pana la 32,6 Euro/luna pentru abonamentul anual Premium destinat companiilor de expeditie
  • 5,38 Euro/luna pentru un utilizator suplimentar
  • 5,86 Euro/zi de acces flexibil (serviciu unic pe piata)

 

La preturile de mai sus se adauga TVA.

 

In cazul achizitiei prin SMS, contra costului de 10 Eur + TVA, veti putea achizitiona in continuare 5 CRB.

 

2018 va reprezenta un an important in procesul de extindere pe pietele externe a platformei noastre 123cargo, cunoscuta in Romania sub numele BursaTransport, prin intensificarea eforturilor de vanzari ale partenerilor nostri locali din Ungaria, Bulgaria si Polonia.

 

 

 

Administratia BursaTransport

Majorare tarife de acces la BursaTransport
Formular asistenta