Marcarea marfurilor & camioanelor expirate

Utilizare |  10-Mar-2006

In weekend-ul 11-12 Martie punem in functiune sistemul de marcare al tranzactiilor expirate (marfuri si camioane). Reamintim principiul.

- marcarea se face de catre dvs., membrii bursei: cand sunati la autorul anuntului si vi se spune ca "marfa s-a dat", "camionul s-a incarcat" AVETI POSIBILITATEA (nu este obligatoriu) sa semnalati aceasta stare de lucruri noua, restului membrilor. Din 2 motive: ca sa scutim un telefon si ca sa fortam pe "uituci" sa-si "curete" anunturile, astfel incat informatia din bursa sa fie cat mai actuala

- daca tranzactia ajunge sa aiba 3 marcaje distincte ca e expirata (de la 3 membri diferiti ai bursei), atunci bursa procedeaza la stergerea ei (automat) cu urmatoarele masuri: contul care nu si-a sters tranzactia primeste un mesaj mail de atentionare din partea administratiei; nestergerea tranzactiei (marfa sau camion) este memorata in istoricul contului ca un fel de cartonas galben la fotbal, si la repetarea acestei atitudini de multe ori, cartonasul galben este transformat in cartonas rosu: adica contului respectiv i se suspenda accesul de scriere pe tabela respectiva (marfuri sau camioane) timp de o saptamana.

Marcarea tranzactiei ca "expirata" se face pe raspunderea fiecaruia. Va rugam cititi cu atentie "Regulile de utilizare"; la articolul 22 punctul c am anuntat ca marcarea aiurea a tranzactiilor duce la suspendarea definitiva a contului care a executat marcarea.

Marcarea se face in fereastra POP-UP care se deschide cand faceti click pe traseul marfii/camionului, in fereastra respectiva apar datele tranzactiei, datele contului si puteti marca doar daca furnizati numele Dvs.

In concluzie: acest sistem de marcaje si penalizari a fost imaginat din cauza ca s-a plans multa lume ca tranzactiile sunt ne-valabile. Nu dorim si nu intentionam sa facem militie/politie ci doar sa va punem la dispozitie in aplicatie un fond de date cat mai valoros.

Asteptam cu interes opiniile dvs.

Cu respect,

Dan Cotenescu – Director Dacoda.

Marcarea marfurilor & camioanelor expirate
Formular asistenta