Modificare in sortarea raspunsurilor la "Caut Camion"

Utilizare |  11-Jan-2021

 

Spre diferenta de publicarea unei cereri de transport (marfa) care trebuie incarcata in locatia A si descarcata in locatia B, o oferta de transport (camion disponibil) poate fi publicata in mai multe feluri:

 

  1. LOCALITATE-LOCALITATE, atunci cind transportatorul are camionul gol in localitatea A si trebuie sa il duca in localitatea B, si incearca sa nu il duca pe gol
  2. LOCALITATE-TARA, atunci cind transportatorul are camionul gol in localitatea A si este dispus sa se duca cu marfa in orice localitate din TARA, din diverse motive, sa spunem, doar pentru ca “vrea sa isi scoata camionul pe plin din localitatea A”
  3. LOCALITATE-ORIUNDE, atunci cind camionul este in garajul lui iar transportatorul isi manifesta oferta de transport interna sau internationala (administratia aplicatiei are rezerve asupra acestui gen de oferte de transport, ca fiind nerealiste).

 

In urma solicitarilor venite de la consultantii ofertelor de transport (camioane disponibile) am revizuit ordonarea raspunsurilor la cautare camioane, astfel incat prima categorie mentionata sa aiba prioritate.

 

De exemplu, daca sunteti in cautarea unui camion liber pe ruta Bucuresti – Arad, rezultatele fisate vor fi sortate astfel:

 

Intai camioanele LOCALITATE - LOCALITATE

  • Vor fi afisate camioanele libere pe ruta specificata, in exemplul dat: Bucuresti - Arad 

Apoi camioanele LOCALITATE – TARA

  • apoi vor fi afisate camioanele libere care pornesc din locul mentionat de dumneavoastra, cu destinatia in tara, in exemplul dat: Bucuresti – Romania

Apoi camioanele LOCALITATE – ORIUNDE

  • la final, vor fi afisate camioanele libere care pleaca din locul mentionat de dumneavoastra, catre oriunde (in exemplul dat de noi: Bucuresti-oriunde).

 

Pentru fiecare din cele 3 categorii se aplica o sortare in functie de dislocare, astfel daca doriti sa aveti o dislocare mai mare, trebuie sa apasati butonul “Largeste cautarea”.

 

 

 

Administratia BursaTransport

Modificare in sortarea raspunsurilor la
Formular asistenta