Modificari in bursatransport.ro

Siguranta |  23-Jun-2005

In vederea cresterii sigurantei tranzactiilor desfasurate prin intermediul bursatransport.ro, avand in vedere si rezultatele sondajului desfasurat in perioada 13-27.05.2005 in care 89,75% din membrii bursei care si-au exprimat opinia au considerat ca Administratia trebuie sa filtreze accesul la bursa si informatiile publicate, Administratia bursatransport.ro a hotarat sa limiteze modificarea anumitor campuri din descrierea firmelor.

Astfel, campurile care contin denumirea firmei, codul fiscal si numarul de inregistrare la Registrul Comertului nu vor mai putea fi modificate din pagina de administrare a contului.

Aceste date se introduc la inscrierea pe bursatransport.ro si pe baza lor Administratia verifica existenta firmelor si starea juridica (daca sunt in functiune sau nu). Pentru cazuri speciale, aceste campuri vor putea fi modificate prin solicitarea acestei modificari catre Administratorul bursatransport.ro.

Acesta reprezinta un pas intermediar in incercarea de crestere a sigurantei tranzactiilor, intentia pentru viitor fiind ca Administratia sa acorde dreptul de acces la bursatransport.ro numai dupa verificarea mai multor informatii despre situatia firmelor care doresc sa lucreze pe bursatransport.ro.


Administratia

Modificari in bursatransport.ro
Formular asistenta