Modificari in publicare si cautare marfuri si camioane

Utilizare |  15-Jan-2013

Cei ce folosesc BursaTransport in viteza si relativ neglijent nu vor simti diferente. Insa cei ce doresc o exactitate mai mare atunci cind publica sau cind cauta anunturi de marfuri sau camioane, speram ca vor face diferenta.

 

In esenta, modificarea formularelor de publicare si cautare marfa respectiv camioane au fost modificate in sectiunea DETALII MARFA/CAMION. Sunt anumite atribute (frigo, ADR, metri lungime de podea) care au sens doar in raport cu anumite tipuri de camioane. De exemplu, atributul frigo nu poate fi asociat unui camion cu prelata, atributul metri lungime de podea necesara nu poate fi asociat unei basculante, samd.

 

Principalul atribut al marfii este tipul de camion necesar la transport. Din acest punct de vedere, tipurile de camioane au fost grupate, si, de exemplu, un anunt de marfa nu mai poate fi asociat in acelasi timp si cu o prelata si cu o cisterna.

 

Restul atributelor marfii sunt activate si pot fi atinse la publicare functie de categoria de camion necesar la transport.

 

Semnalam introducerea unui nou atribut la seile de transport autoturisme (capacitatea in vehicule a camionului), precum si un nou tip de camion, (trans) containerul, de 20 si 40 de picioare.

 

Intr-o exprimare sintetica, am incercat sa facem formularele de publicare/consultare un pic mai inteligente, pentru cei ce doresc rafinare. Pentru cei ce au fost multumiti cu formularele vechi, nu exista absolut nici un dezagrement in folosirea celor noi.

 

Administratia BursaTransport

Modificari in publicare si cautare marfuri si camioane
Formular asistenta