Neconformitate la utilizarea BursaTransport.ro

Utilizare |  18-May-2006

La ora 15 Administratia a adaugat urmatorul comentariu la incidentul de plata BIP 336/25.10.2002:

"Din motive care ne sint straine, firma Elpidex nu a documentat incidentul de plata, asa cum i-am solicitat in dupa-amiaza zilei de Marti 16.05.2006. I-am facut aceasta cerere la soliciarea Crimatex. SI Crimatex SI Administratia au procedat conform Regulilor de utilizare. Neprimind documente doveditoare incidentului de plata, la ora 17:30 vom sterge noi acest incident. Rugam Elpidex si pe toti utilizatorii BursaTransport sa revada Regulile de utilizare. Daca am fi aplicat DEJA aceste reguli, datorita faptului ca nici nu a documentat incidentul si nici nu l-a sters, Elpidex era pasibila de suspendarea definitiva a contului. Va rugam procedati in baza respectului breslei utilizind BursaTransport. Dan Cotenescu, Administratia BursaTransport.ro"

 

Cu aceasta ocazie rugam insistent pe toti cei ce declara incidente de plata sa isi asume raspunderea deoarece vom trece foarte curind la aplicarea integrala a Regulilor de utilizare. Din aceasta afirmatie rezulta 2 aspecte simultane:

 

     

  1. cei marcati cu fulgeras rosu isi vor pierde temporar dreptul de a mai publica marfuri pina la disparitia fulgerasului – adica pina la rezolvarea incidentelor
  2.  

     

  3. cei care au publicat incidente pe care nu le pot documenta suficient isi vor pierde contul definitiv
  4.  

 

Din constatarile noastre, aceasta lista a "Incidentelor de plata" devine o sperietoare pe care unii si-o arata altora in mod gratuit. Facem precizarea de bun simt, dupa parerea noastra, a Administratiei, ca o intirziere de plata nu este un incident de plata. Lista incidentelor nu trebuie folosita ca instrument coercitiv pentru incasarea creantelor in termen CI PENTRU A PREVENI CEILALTI UTILIZATORI despre blocaje financiare sau rea credinta.

Publicarea unui incident de plata ar trebui sa se situeze cronologic intre ultimul demers amiabil esuat si deschiderea actiunii judecatoresti.

 

Este neprofesional si este rea credinta ca o firma de transport sa nu faca diferenta.

 

Administratia

Neconformitate la utilizarea BursaTransport.ro
Formular asistenta