Noi facilitati in BursaTransport

Utilizare |  27-Nov-2012

Noi facilitati in BursaTransport

 

Sugestii venite de la utilizatori si puse in pagina

 

Noi facilitati in BursaTransport implementate astazi.

 

                  1. Comenzi noi in (cautare pe) Lista membrilor (modulul TRANSPORT RUTIER)

 

Acum puteti cauta mai facil detinatorii tipurilor de camioane care va intereseaza (CAUTA FLOTE) sau detinatorii de depozite (CAUTA DEPOZITE)

 

1

 

Atributele de LIMBI VORBITE (de catre persoanele de contact) sunt selectabile speram mai lejer si faciliteaza contactele intre companii din tari diferite.

 

Ca sa fiti si dumneavoastra vizibili cu masinile si depozitele dumneavoastra completati-le aici:

 

2

 

Va reamintim ca atat camioanele cat si depozitele sunt asociabile UNEIA DIN LOCATIILE COMPANIEI dumneavoastra, nu direct PROFILULUI COMPANIEI, asa cum faceti cu licentele si descriererea generala.

 

                        2. Publicare camioane libere cu destinatii multiple

 

Am observat tendinta de a publica de mai multe ori pe rute diferite acelasi camion pentru ca sa creasca sansele de a-i gasi incarcatura cu ajutorul BurseiTransport. Acum un camion disponibil se poate publica cu (in total) 6 destinatii alternative:

 

3

 

Speram in diminuarea anunturilor cu destinatie “oriunde” care este un atribut ambiguu al camionului disponibil. Si care naste suparari din partea celor ce vor sa-l ocupe, cind incepe tocmeala asupra destinatiei efective.

 

                    3. Comenzi BULK pe marfurile mele (propriile anunturi de marfa)

 

Facilitati destinate companiilor de expeditie ce publica un numar relativ mare de marfuri. Acum le puteti selecta pe cele care le vizati si le puteti aplica (intregului grup de anunturi) 2 tipuri comenzi:

 

-       Stergerea

-       Prelungirea cu o zi a marfurilor nerezolvate

 

4

 

Anuntandu-va ca avem si alte imbunatatiri in lucru, va invitam sa continuati a ne transmite sugestiile si doleantele dumneavoastra. Nu uitati chestionarul CE LIPSESTE DIN ACEST SITE, pe pagina principala, prin care ne trimiteti sugestiile dvs.

 

Administratia BursaTransport

Noi facilitati in BursaTransport
Formular asistenta