BursaTransport

Statistici BursaTransport

41.584 marfuri disponibile
2.928 camioane disponibile
50.646 marfuri in ultimele 24h
1.623 camioane in ultimele 24h
2.229 utilizatori online
21.958 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

08-01-2020

Pagina noua in BursaTransport

Incepand de astazi va punem la dispozitie taxele de acces in principalele orase ale Romaniei: limite MTMA, valoare taxe impuse de catre Consiliile Locale, moduri de achitare.

 

Pagina este valabila doar in noua versiune a BurseiTransport la care ajungeti cu comanda

 

Incearca noua versiune


aflata in partea de sus a homepage-ului.

 

Reamintim ca noua versiune a site-ului este accesibila de pe orice device: de la desktop pina la mobile phone, cu browserul: paginile se redimensioneaza in functie de marimea ecranului device-ului.

 

Momentan, accesul la versiunea noua a site-ului se face prin metoda OPT-IN adica la decizia utilizatorului. Urmeaza sa implementam metoda OPT-OUT adica intrarea in BursaTransport va fi facuta direct in noul site urmand ca utilizatorul sa se poata intoarce la versiunea curenta. Iar in final, versiunea curenta va fi desfiintata.

 

Dezvoltarea noilor servicii BursaTransport va fi facuta doar in noul site. Pagina taxe de acces in orasele Romaniei este un prim serviciu implementat numai in noul site.

 

Schimbarea site-ului BursaTransport si unificarea brand-urilor BursaTransport si 123cargo constituie un proiect major intins pe o durata lunga. Scopul proiectului este transformarea dintr-o platforma nationala intr-o platforma regionala.

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.