BursaTransport

Statistici BursaTransport

50.096 marfuri disponibile
3.204 camioane disponibile
53.846 marfuri in ultimele 24h
1.970 camioane in ultimele 24h
1.740 utilizatori online
21.915 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

08-11-2016

Participantilor la Gala Tranzit Cluj 2016

Vineri 4 noiembrie 2016 s-a desfasurat la Cluj cea de-a sasea editie a Galei Tranzit in cadrul careia s-au decernat premiile pentru eficienta in transporturi si logistica si unde in premiera, revista Tranzit a acordat un titlu pentru cel mai eficient operator de transport persoane.

 

Evenimentul, gazduit de Grand Hotel Italia si incheiat cu un recital Andra, s-a bucurat de participarea unui numar de peste 600 de reprezentanti ai companiilor de top in logistica si transporturi din Romania, cat si a unor importanti furnizori de produse si servicii conexe activitatii de transport.

 

In calitate de partener al evenimentului, BursaTransport a fost prezenta in cadrul expozitiei, bucurandu-se de un numar mare de vizitatori - companii de transport si expeditori - membri ai Bursei.

 

In cadrul expozitiei, BursaTransport a promovat posibilitatea interfatarii cu softurile de gestionare a transporturilor folosite de clientii Bursei, in scopul eficientizarii activitatii expeditorilor si companiilor de transport.

 

De asemenea, tuturor vizitatorilor membri ai BurseiTransport, care au dorit sa participe la un scurt sondaj privind gradul de conversie in contracte a postarilor pe Bursa, li s-au acordat gratuit la sfarsitul evenimentului un numar de 12CRB.

 

Multumim pentru interesul acordat acestui demers, cat si pentru sugestiile oferite in timpul discutiilor.

 

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.