Profesionalism sau indiferenta?

Siguranta |  26-Aug-2014

Firma id 168371 Mine Solution Team Srl din Alexandria a preluat informatii din doua anunturi de marfa cu temperatura controlata a doi postatori diferiti, pe relatiile Bacau – Bulgaria si Oradea – Estonia, si a postat anunturi similare insa cu destinatia Bucuresti, unde, preventiv, si-a inchiriat in Stefanesti IF un depozit frigorific.

 

Repostarile firmei Mine Solution Team au avut rolul, dupa intelegerea noastra, de a-si atrage doi subcontractanti care, sub comanda sa, sa ii deturneze marfurile catre propriul depozit.

 

A fost contactat de catre doua firme de transport diferite care i-au executat transporturile catre Stefanesti. Nu mentionam numele celor doua firme de transport desi, dupa parerea mea, indiferenta crasa manifestata de conducatorii auto ai celor doua firme constituie un factor de risc si pentru alti utilizatori ai aplicatiei.

 

Care sunt neconformitatile din imprejurarile relatate :

 

  •          -Doua firme expeditoare, prin doi disponenti, au acceptat serviciile firmei Mine Solution Team fara sa verifice daca aceasta din urma are vreo licenta de transport sau intermediere. Plus ca firma numita, inscrisa la 23 Iulie in BursaTransport, avea un istoric de doar 2 marfuri si 7 camioane publicate, iar scoring-ul nici nu era inca afisat, asa cum procedam pentru companiile mai noi de 3 saptamani in Bursa

 

       -Doi soferi primesc de la firmele lor dispozitii de incarcare din Bacau, respectiv Oradea, pentru Bucuresti si nici nu clipesc cind pe CMR-urile inmanate la incarcare sunt mentionate descarcari in Bulgaria, respectiv Estonia.

 

In total, 4 persoane au ajutat prin lipsa lor de profesionalism sau prin indiferenta pe Mine Solution Team sa le fure marfurile de sub nas.

 

Va rugam insistent recititi continutul tab-urilor noastre de siguranta :

 

http://ro.bursatransport.com/safetyRisks

 

 Nu ne bucuram sa constatam recitind tab-urile de siguranta ca am prevazut si prevenit asupra erorilor intocmai facute de cele patru persoane diferite, ci constatam ca fara atitudinea dumneavoastra responsabila nu vom putea preveni efectele nocive ale indiferentei sau lipsei de profesionalism.

 

 

Ing.Dan Cotenescu, Adm.BursaTransport

Profesionalism sau indiferenta?
Formular asistenta