BursaTransport

Statistici BursaTransport

46.783 marfuri disponibile
2.567 camioane disponibile
59.086 marfuri in ultimele 24h
1.279 camioane in ultimele 24h
143 utilizatori online
21.759 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

11-11-2013

Protest national

VA ASTEPTAM ALATURI DE NOI, ORICE SPRIJIN CONTEAZA !!

 

Din cauza neindeplinirii pana in prezent a promisiunilor MT asumate si semnate de ministrul Transporturilor Relu Fenechiu cu reprezentantii CNR in data de 22.05.2013, CNR este de acord cu sustinerea unui protest national in decembrie 2013.

 

Textul minutei poate fi vizualizat aici.

 

Pe langa doleantele cuprinse in minuta semnata cu reprezentantii Ministerului Transporturilor, o alta cerinta nediscutabila o reprezinta renuntarea la majorarea accizei din carburanti cu 7 eurocenti, sau returnarea catre transportatori a unei cote parti din acciza de minim 130 euro/1.000 litri carburanti profesionali. In vederea cuantumizarii sprijinului acestui demers, CNR pune la dispozitia oricarui transportator, posibilitatea de a-si manifesta dorinta de participare la acest protest, pe motivele anuntate, inscriindu-se pe aceasta platforma.

 

Orice propuneri sau doleante privind protestul pot fi trimise pe e-mail la adresa protest@conr.ro. Atat propunerile cat si inscrierea in baza de date sunt binevenite atat din partea membrilor CNR, cat si a altor transportatori care nu sunt membri ai CNR.

 

Inregistrarea dorintei de participare la protest se poate efectua aici (click pe banner):

 

 

Confederatia Nationala Rutiera (CNR)Acest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.