BursaTransport

Statistici BursaTransport

40.828 marfuri disponibile
2.889 camioane disponibile
41.042 marfuri in ultimele 24h
1.953 camioane in ultimele 24h
2.426 utilizatori online
22.099 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

16-06-2015

Rapoartele de companie includ acum si rezultatele financiare ale anului 2014!

Din 12 iunie 2015, furnizorul rapoartelor de companie (rapoartelor RISCO) va pune la dispozitie inclusiv datele anului finaciar 2014. Precizam cu aceasta ocazie ca datele financiare ale ultimului an fiscal incheiat devin disponibile in mod public incepand cu luna Iunie a anului curent.

 

Pentru aceia dintre dumneavoastra care ati descarcat deja rapoarte de companie ale partenerilor – clienti, nu ezitati sa le re-descarcati actualizate cu rezultatele anului trecut. Pentru cei insa ce nu au contractat abonamente RISCO, este o buna ocazie sa re-evaluati decizia de a le achizitiona.

 

Va reiteram ca rapoartele RISCO va ajuta sa evaluati starea financiara a unui nou client pe care va pregatiti sa il creditati cu serviciul de transport (plata la termen = creditare). Rapoartele RISCO furnizeaza si o limita recomandata de creditare functie de scadenta de plata.

 

Pentru achizitia unui abonament la raportele RISCO (oricite rapoarte in urmatoarele 12 luni cu conditia sa aveti acces la BursaTransport) mergeti aici:

 

http://ro.bursatransport.com/risco

 

 

Adm.BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.