Reguli de folosire a bursatransport.ro

Utilizare |  08-Apr-2005

Intrucat in ultimul timp am constatat ca au existat incalcari frecvente ale regulilor de conduita pe bursatransport.ro, folosim aceasta ocazie pentru a vi le face din nou cunoscute, rugandu-va sa incercati sa le respectati.

1. Incidentele de plata se trec NUMAI in rubrica speciala de pe bursatransport.ro.
Am constatat ca unele firme folosesc rubricile de marfuri sau camioane pentru a declara problemele pe care le intampina. Chiar si dupa atentionare, unele firme au continuat sa foloseasca rubrica de marfuri pentru a da anunturi de tipul "Nu lucrati cu firma X. Nu platesc". In caz ca vor mai aparea anunturi de acest tip ele vor fi sterse de administratia bursei.

2. Un incident de plata se inregistreaza O SINGURA DATA.
Chiar daca aveti mai multe facturi neplatite de catre aceeasi firma, va rugam sa grupati toate informatiile intr-o singura inregistrare a incidentului. Declararea de mai multe ori a aceluiasi incident denatureaza corectitudinea listei de incidente. Daca aveti informatii noi referitoare la un incident declarat deja, folositi posibilitatea de a adauga comentarii la incident in loc de a adauga un nou incident in lista.

3. La declararea unui incident, in cazul in care autorul este membru al bursatransport.ro, folositi butonul "Cauta autorul in bursa".
Fulgerul rosu afisat langa numele unei firme sau langa un anunt de marfuri sau camioane apare in momentul in care firma respectiva are cel putin 3 incidente de plata in care este trecuta ca autor in lista de incidente. Marcarea cu fulger rosu este posibila numai daca firma autoare a incidentului este membra bursatransport.ro. Pentru a fi posibila marcarea, in momentul inscrierii incidentului trebuie sa folositi butonul "Cauta autorul in bursa", sa bifati din fereastra care se deschide numele firmei autoare si sa apasati butonul "Selecteaza membru".

4. Membrii bursei trebuie sa isi stearga marfurile sau camioanele in momentul in care nu mai sunt disponibile.
Pastrarea pe bursa a unor anunturi care nu mai sunt de actualitate poate da nastere unor convorbiri telefonice inutile. De asemenea, aceste anunturi maresc artificial listele de camioane si marfuri si fac bursa mai greu de utilizat.

5. In anunturi se introduc NUMAI informatii relevante.
Am constatat ca unele firme au incercat sa faca anuntul cat mai interesant, mai vizibil, "sa sara in ochi". Astfel au aparut e bursa anunturi in care sarea in ochi nu calitatea informatiei oferite, ci abundenta de semne care nu aveau nici o legatura, cum ar fi: *************, ############, ?#?#?#?#?##?, &%&%^&%$%$^, _____________, ++++++++++, precum si altele, in functie de inspiratia de moment a autorului anuntului. Aceste lucruri denatureaza aspectul bursei si nu vor mai fi tolerate.

Nu in ultimul rand, deoarece am constatat ca au existat uneori si excese de limbaj, rugam toti membrii sa foloseasca pe bursa un limbaj decent.

Credem ca respectarea acestor reguli va face utilizarea bursatransport.ro mai usoara, mai placuta si mai eficienta.

Administratia bursatransport.ro

Reguli de folosire a bursatransport.ro
Formular asistenta