BursaTransport

Statistici BursaTransport

40.428 marfuri disponibile
2.841 camioane disponibile
38.490 marfuri in ultimele 24h
1.875 camioane in ultimele 24h
2.411 utilizatori online
22.090 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

31-10-2014

Reusita asociatiilor patronale in problema contestatiilor de amenzi HU-GO

 

 

Stimati colegi,

 

Pot sa va informez cu bucurie ca, prin intermediul insistentei unor asociatii patronale maghiare, totodata si ca urmare a unor demersuri ale membrilor APTE 2002, impreuna cu avocatul asociatiei, dl Szanto Arpad Zsolt, s-a reusit ca in Ungaria, Ministerul Dezvoltarii sa elaboreze un proiect de modificare a reglementarilor in domeniul taxei de drum, modificare care a fost dezbatuta si acceptata de Parlamentul Maghiar in data de 27 oct. 2014. Modificarea accepta motivatiile pertinente ale acelora care si-au cumparat viniete valabile, dar au efectuat plata ulterior folosirii infrastructurii. In acceptiunea modificarii, toti participantii la trafic de buna credinta, care au cumparat viniete pe intreg parcursul rutei folosite, dar au comis unele abateri de la traseu, sau au achitat vinieta in timpul calatoriei, pot sa conteste cu succes de acum incolo procesele verbale de amenda.

 

Aceasta reglementare este dovada vie a necesitatii activitatii asociatiilor patronale, atat de vitregite in ultimul timp. Felicit pe cei care au contribuit la aceasta reusita !

 

Iata link-ul :

https://www.hu-go.hu/articles/view/207289#menu

 

Cu stima,

Un fost activist patronal,

Siegfried MayerAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.