BursaTransport

Statistici BursaTransport

63.643 marfuri disponibile
2.994 camioane disponibile
64.149 marfuri in ultimele 24h
2.192 camioane in ultimele 24h
1.994 utilizatori online
23.048 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

17-01-2018

Rutele mele (de marfa) – instrumente nou implementate

Tocmai au fost publicate 2 noi instrumente in gestiunea “rutelor mele” – biblioteca de rute, pagina menita sa usureze republicarea unui anunt de marfa pe o ruta curent folosita de dumneavoastra.

 

  1. Selectia rutelor in grupuri (bulk) si operarea comuna a rutelor selectate in bulk; fie PUBLICARE, fie STERGERE. Nu mai e necesar sa repetati pentru fiecare ruta operatia. La operatia de PUBLICARE, este posibil, ca una din rute sa nu poata fi publicata pe criteriul unei marfi deja active si apartinand societatii din care lucreaza utilizatorul. In aceasta situatie, veti fi atentionati ca “unele rute nu au putut fi publicate”, operatia aplicandu-se insa cu succes restului de rute din grupul selectat.

  2. Posibilitatea de filtrare a rutelor dupa localitatea de plecare si sosire, dupa tara de plecare si sosire  si dupa numele utilizatorului caruia ii apartine ruta (care a salvat-o). Venim astfel in sprijinul acelor membri BursaTransport care au in biblioteca zeci sau chiar sute de rute si multi utilizatori.

 

Ramanem in continuare atenti la sugestiile pe care ni le trimiteti. Aceste implemetari au fost sugerate acum mai putin de o luna de zile, si acum, iata-le implementate. Orice sugestie primim de la dvs, fie o retinem pentru a o implementa, fie explicam de ce nu o vom implementa. Cei ce ne-au trimis de-a lungul timpului sugestii, sper ca pot confirma ca nimeni nu a ramas fara un raspuns din partea noastra.

 

 

Administratia BursaTransport



Acest site foloseste cookie. Prin navigarea pe aces site, va exprimati accordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.