Siguranta BursaTransport in 2015

Siguranta |  17-Dec-2015

De-a lungul anilor, BursaTransport si-a consolidat pozitia ca fiind una din cele  mai sigure burse de transport. In anul 2015 ne-am pastrat focus-ul si am oferit aceleasi standarde de calitate  avand  un procent de frauda de numai 0,0003%

 

 

Pentru cei interesati de statistici punem la dispozitie unele din informatiile cumulate in 2015 si anii precedenti in baza noastra de date.

 

Marfuri publicate

 

 

In perioada ianuarie-noiembrie 2015, BursaTransport a gazduit 9.185.150 marfuri, reprezentand o crestere de 41% fata de anul trecut. Dintre aceste marfuri, 4.452.669 au fost publicate de membrii BursaTransport/123cargo si 4.732.481 au provenit din bursele partenere Teleroute si Cargo.lt.

 

De asemenea, in 2015 BursaTransport a depus eforturi considerabile pentru extinderea internationala sub numele de brand 123cargo. In prezent, prin directorii de dezvoltare pe care ii avem pe pietele din Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Serbia si Macedonia reusim sa atragem din ce in ce mai multi expeditori si transportatori din aceste tari. Totodata, prin prezenta locala pe aceste piete ne asiguram ca standardele de siguranta sunt pastrate la cel mai ridicat nivel.

 

 

Fraude si tentative de fraude

In 2015 au fost declarate si documentate un numar de 23 de tentative de frauda .

7 dintre acestea au fost efectuate de 4 companii, carora li s-a  retras dreptul de acces.

Restul de 16 incidente s-au efectuat pe fondul lipsei de atentie a utilizatorilor, care nu au folosit mijloacele de verificare puse la dispozitie de BursaTransport.

 

Va reamintim ca pentru evitarea fraudelor, BursaTransport va pune la dispozitie un ghid de siguranta care contine mai multe semnale dupa care puteti sa recunoasteti tentativele de frauda.

Fie ca reprezentati o companie de transport sau expeditoare, ca sunteti in depozit sau sofer pe camion, puteti consulta masurile propuse de noi AICI.

 

De asemenea, inainte de a incheia un contract de transport, in BursaTransport puteti verifica  daca cei cu care lucrati au licente valide!
Ca expeditor, aveti posibilitatea verificarii licentei de transport a partenerului care preia marfa si a copiei conforme a camionului.

Ca transportator, aveti acces la licenta de intermediere a companiei pentru care va pregatiti sa executati un serviciu.

Acest serviciu este disponibil AICI.

 

Si in 2016 siguranta ramane principala preocupare a noastra, iar prin extinderea internationala planificata sub brandul 123cargo dorim sa aducem membrilor nostri cat mai multe oportunitati de dezvoltare a business-ului de transport atat pe rutele traditionale, dar si prin atragerea unor parteneri noi si deschiderea de rute noi.

 

 

Administratia BursaTransport

Siguranta BursaTransport in 2015
Formular asistenta