BursaTransport

Statistici BursaTransport

22.764 marfuri disponibile
1.392 camioane disponibile
9.750 marfuri in ultimele 24h
365 camioane in ultimele 24h
108 utilizatori online
21.592 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

23-12-2010

Situatiile financiare anuale se vor depune la unitatile Ministerului Finantelor Publice

Incepand cu data de 1 ianuarie 2011 contribuabilii prin organele lor de conducere abilitate au obligatia de a depune situatiile financiare anuale numai la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, potrivit noilor modificari aduse Legii societatilor comerciale prin Ordonanata de urgenta a Guvernului nr. 90/2010, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 674 din  4 octombrie 2010.

 

Reamintim ca pana la aceste prevederile legale situatiile anuale se depuneau direct la registrul comertului.

Potrivit O.U.G. nr. 90/2010 publicitatea documentelor financiare va fi realizata prin intermediul Ministerului FinanČ›elor Publice care va transmite, electronic, la  Oficiul National al Registrului Comertului copii ale situatiilor financiare anuale si ale documentelor anexa la acestea.

 

Actul normativ reglementeaza insa si obligativitatea confirmarii depunerii situatiilor financiare anuale care este in sarcina contribuabililor si se realizeaza prin publicarea unui anunt de confirmare, in functie de cifra de afaceri, in Monitorul Oficial sau pe pagina de internet a Oficiului National al Registrului Comertului.

 

Totodata mentionam faptul ca prin aceeasi ordonanta de urgenta au fost aduse modificari si completari Legii societatilor comerciale in materie de divizare si fuziune.

 

 

pentru BursaTransport.com

avocat Nicoleta IACOB-ANCA

Iacob-Anca & Asociatii - Societate Civila de AvocatiAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.