Solidaritate pentru tinerii nostri!

General |  07-Aug-2012

Romania are sansa sa aiba un cuvant de spus la marile competitii ale lumii în materie de arhitectura sustenabila, daca tinerii care ne reprezinta pot obtine sustinere în propria tara. Ajutati-i sa-si duca la bun sfarsit visul si sa se întoarca acasa victoriosi!

 

Echipa PRISPA este un grup de studenti români, de la Arhitectura, Politehnica si Constructii, calificata la cel mai important concurs de arhitectura si tehnologii aplicate din lume, Solar Decathlon Europe, organizata la Madrid in Septembrie 2012

 

1

 

2

 

Ei muncesc de doi ani pentru a proiecta o casa ce functioneaza doar cu energie solara. Au promovat-o cum au putut mai bine si au convins un grup impresionant de firme, institutii si organizatii sa le sprijine eforturile cu materialele si consultanta necesara pentru ca ei, studentii, să construiasca această casa.

 

La sfarsitul acestei luni vor merge la Madrid, unde vor reprezenta România la acest concurs prestigios, unde se vor întrece cu alte 19 echipe de studenti din întreaga lume.

 

Timpul e scurt si mai au nevoie de resurse pentru a putea transporta subansamblurile casei PRISPA cu 5 autotrenuri cu semiremorci decopertabile pe ruta Bucuresti-Madrid si retur.

 

Apelăm la Dumneavoastră, membrii BursaTransport, pentru a încerca să le oferim cel putin un ansamblu, pe cel putin un sens, la preturi cat mai bune.

 

Mai multe informații despre concurs, proiect, Asociație, echipă, beneficii de vizibilitate și pragurile de sponsorizare gasiti aici:

 

http://prispa.org/downloads/Prezentare_PRISPA_23_iulie_ro.pdf

 

https://vimeo.com/46947013 

 

Asociatia Prispa.

 

Nota BursaTransport.

 

Transport TUR – necesar 5 autotrenuri cu semiremorca decopertabila

 

Incarcari din platforma Leroy-Merlin, Chitila, Bucuresti incepand cu data de miercuri 23 august 2012.

 

Descarcari la Madrid vineri 31 August sau sambata 1 Septembrie

 

Sarcina bruta medie: sub 10 tone, marfa nesuprapozabila, nepaletata, incarcare cu macara

 

Transport RETUR – necesar 5 autotrenuri cu semiremorca decopertabila

 

Incarcari din Madrid Joi 4 si Vineri 5 Octombrie. Descarcari la Bucuresti.

 

Rugam transportatorii dispusi sa ajute in acest proiect sa factureze cel mult pretul de cost al cursei, sustinand in acest fel proiectul. Plata la primirea facturilor.

 

Centralizare oferte de sprijin din partea dumneavoastra, la Doamna Roxana Dumitrescu, roxana.dumitrescu@bursatransport.ro

 

Contributia BursaTransport la acest proiect este un abonament anual gratuit pentru fiecare CMR pe ruta Bucuresti-Madrid sau retur semnat si stampilat fara rezerve de catre Asociatia Prispa.

 

Adm.BursaTransport.

Solidaritate pentru tinerii nostri!
Formular asistenta