Suspendarea accesului sau a serviciilor BursaTransport

Informari |  26-Oct-2020

 

 

Va informam ca au fost identificate din nou situatii in care mai multe companii au imprumutat datele de acces ale contului unor dispeceri contractati pe internet, fara a se cunoaste identitatea reala a acestora, fapt ce a condus la fraudarea mai multor transportatori.

 

Metoda de operare a acestor impostori consta in publicarea unor anunturi de marfa si solicitarea ca transportatorul sa achite, in numele clientului sau, la incarcare, contravaloarea marfiii ce urmeaza s-o transporte (!!!!!) urmand ca la descarcare sa primeasca plata transportului si suma platita in avans, lucru care NU s-a mai intamplat.

 

 

Va rugam sa retineti ca securitatea si confidentialitatea datelor dumneavoastra sunt in stransa legatura cu abordarea pe care o aveti la solicitarile de divulgare a datelor.

 

Pentru o mai buna siguranta va rugam sa va activati login-ul securizat care presupune o autentificare in 2 pasi prin introducerea unui cod primit prin SMS pe numarul dumneavoastra personal.

Astfel, eliminati posibilitatea ca cineva sa se poata autentifica pe contul dumneavoastra cunoscand datele de acces.

 

Va recomandam ferm sa consultati rubrica SIGURANTA / SECURITATE de pe ambele versiuni ale site-ului www.BursaTransport.com pentru a diminua cele doua riscuri principale: neplata serviciilor de transport si furtul de marfa incredintat in vederea transportului. 

 

Administratia BursaTransport isi rezerva dreptul de a suspenda sau rezilia accesul la servicii daca sunt constatate abateri care contravin Regulamentului cum ar fi imprumutul datelor de acces sau comanda de pe alta firma. Puteti obtine mai multe informatii accesand  https://www.bursatransport.com/site/rules

 

 

 

Administratia BursaTransport

 

 

 

 

 

Suspendarea accesului sau a serviciilor BursaTransport
Formular asistenta