Tentativa de furt

Siguranta |  28-Feb-2013

In data de 26.02.2013 ANIA SPEDITION SRL posteaza pe lista de discutii "In data de 26.02.2013 – aprox ora 13.00 am fost contactat de catre o persoana de pe numarul 0744215239 - dorea o incarcare din Galati spre Arad. S-a dat drept altcineva. Sustinea ca suna din partea firmei Alexis Trans SRL, insa am verificat si nu e adevarat, nr de tel de pe care m-a sunat nu are legatura cu firma respectiva. Nici adresa e-mail (yo4matic@yahoo.com) la care trebuia trimisa comanda nu are legatura cu firma Alexis Trans. Masina anuntata pentru incarcare este GL 10 BCS / GL 08 UGV. Am refuzat sa-i trimit comanda. Atentie, este posibil sa fie tepar."

 

Pentru a evita astfel de situatii recomandam

 

Daca aveti marfa de incredintat unui caraus:

 

Verificati ca cel ce va telefoneaza si doreste sa va preia marfa in vederea transportului, figureaza in fisa firmei din partea careia se recomanda:

 

-       Ca nume de contact

-       Ca numar de telefon

-       Ca adresa de mail

 

Daca transportati marfa incredintata prin comanda de transport:

 

Si vi se cere telefonic schimbarea locului de descarcare mentionat in documentul primit la incarcare, respectiv in comanda de transport, nu acceptati acest lucru decat dupa ce il verificati pe cel ce va da aceasta dispozitie, in fisa firmei de la care aveti comanda:

 

-       Ca nume de contact

-       Ca numar de telefon

-       Ca adresa de mail

 

Sunt masuri elementare de siguranta obligatorii pe orice bursa de transport pentru a preveni furturile de marfa.

 

Administratia BursaTransport.

Tentativa de furt
Formular asistenta